dilluns, 7 de novembre de 2011

UN SOMRIURE I ALGUNS MOTS...

Miro el temps, caient lentament entre els meus dits, lliscant per la meva pell en un matí apagat i trist...
el cel t'enyora també.

Un dia més clar potser llueix per a tu, passejant d'altres somriures per les llágrimes de solitud que neden dins dels teus ulls.

Però què puc dir si en veritat ,el teu cor és tan poc meu...tan sensible i tan humà o tan lleuger i esvalotat .Qui sap! Potser sí que se sent sol , potser tan poc estimat, que s'enganxa al primer vent que el convida a viatjar. Ara pot ser un cor que ve...després un cor que se'n va.

És un cor sense color...o és que jo no el se mirar. Hi ha cops que l'he vist vermell i d'altres que l'he vist blanc.

Tinc por que aquests dos colors tenyeixin de fosc daurat la transparència del meu cor que no té res per donar, tan sols, a molt estirar, un somriure i alguns mots...no se què tindré demà.UNA SONRISA Y ALGUNAS PALABRAS...

Miro el tiempo, cayendo lentamente entre mis dedos, resbalando por mi piel en una mañana apagada y triste...el cielo también te echa de menos.

Un día más claro, tal vez, luce para ti, paseando otras sonrisas por las lágrimas de soledad que nadan en tus ojos.

Pero què puedo decir si en verdad, tu corazón es tan poco mio...tan sensible y tan humano o tan ligero y alborotado.Quién sabe!quizás sí se siente solo, tal vez tan poco querido,que se agarra al primer viento que le invita a viajar.Hoy puede ser un corazón que llega...mañana uno que se va.

Es un corazón sin color...o es que yo no lo sé mirar.Hay veces en que lo he visto rojo, y otras me parece  blanco.

Temo que estos colores tiñan de oscuro dorado la transparencia del mio que no tiene nada que dar, únicamente, como mucho, una sonrisa y algunas palabras...no sé qué tendré mañana..